Forums Radionics Radio Promotion Partyvibe Radio Live!

Viewing 21 posts - 1 through 21 (of 21 total)
  • Author
    Posts
  • #1036538
    BioTech
    Participant

    Thursday 23rd June:

    Totem – Breaks and ting
    8pm – 10pm

    Friday 24th June:

    Bio-Tech presents- Totem, Titch & Jay
    Techno, Breaks, Old Skool & DnB
    8pm – Midnight!

    Click the banner to link directly to the stream!
    pvrad1.jpg

    #1066168
    SdZ
    Participant

    Cool. Will pop by later. :bounce_ci

    #1066163
    BioTech
    Participant

    Nice one, should be good. Esp tomorrow night.

    #1066164
    BioTech
    Participant

    Live now!!

    #1066169
    elretardo87
    Participant

    listenin.

    #1066176
    Anonymous

    Me too!

    #1066165
    BioTech
    Participant

    Napoim! Hi mate.

    You are 1years old?

    #1066161
    General Lighting
    Moderator

    once more an excellent show (at least the bits I caught of it…)

    hello to all the new listeners….

    and as for the age thing, I think a lot of people have typos in their age (either that, or we will need to start a creche and youth club here…)

    I’m surprised that age came up TBH, as normally anyone who’s DOB shows them as under 16 doesn’t get their age shown on the board (its some kind of kiddie protection thing that message boards have to do under US law and is why you have to enter your age on many other boards nowadays). Presumably they assume 1 year olds can’t normally type…..

    ISTR USE was 12 years old for quite a few months…..

    Mind you people think I’m a 40+ year old hippy on here, when in real life I probably look like a 18-21 year old chav….

    #1066158
    Techno Viking
    Participant

    We’re live again tonight for anyone who wants to tune in…

    #1066170
    p4p
    Participant

    good tunes when you going to get me on???!!!!!!!!!

    #1066162
    TechnicianKC
    Participant

    Missed it early but sounding good at the end

    #1066159
    Techno Viking
    Participant
    p4p wrote:
    good tunes when you going to get me on???!!!!!!!!!

    Did you sort out the technical problems you were having?

    #1066171
    p4p
    Participant
    Site wrote:
    Did you sort out the technical problems you were having?

    hi, no i didn’t i thought biotech was getting you and some others on to it, it says It can’t connect to the socket :head_bang was sick of always trying!
    i removed all the programs then re-downloaded them but still on winamp when i try to connect it says about the not connecting anyone help??!!

    #1066160
    Techno Viking
    Participant

    I’ll talk it over with SDZ and let you know…

    #1066166
    BioTech
    Participant

    Already done H. I’ll forward what he said P4P, but it’s mainly what I have already suggested.

    #1066172
    p4p
    Participant
    Site wrote:
    Did you sort out the technical problems you were having?
    well, i have searched the internet and found a help page that said when it comes to the drop down menu of the encoder type it should have 2 options but i actually have to type in MP3 lame as its not an option in the drop down, also i checked whether or not the lame was def.copied into winamp and it was definatley…so i now know not what to do……

    :bitter: 😥 :crazy_fre

    i am now all of the above from this damn problem!!!!!!

    #1066167
    BioTech
    Participant

    Aha! Saying that has made me wonder. When you installed oddcast did you manually check the “install lame encoder” box??

    If not then this could be the whole prob. Try reinstalling oddcast and make sure you tick the box when it asks which software you wish to install! I think it’s the 4th one down.

    #1066173
    p4p
    Participant

    yeah i did exactly what it said on the webpage of oddcast i even printed it out! and when it said installing lame i ticked no as instructed but i know lame is in winamp so i will do as you say AGAIN i have uninstalled the buggars and reinstalled them so many times now but i am determined to sort it ‘cos i can’t understand it

    #1066174
    p4p
    Participant

    i just checked its the 5th one down lame mmp3 thingy yeah i know thats the important bit too

    #1066175
    p4p
    Participant

    PS anyone kknow when it says ‘UNABLE TO CONNECT SONNECT’ (it does this in a flash and goes back to connecting again) WHAT socket is it? my lead connnections are fine..so what?
    :confused:

    Appreciste any help at all

    :annoyed:

    #1066177
    Anonymous
    BioTech wrote:
    Napoim! Hi mate.

    You are 1years old?

    Hi! 😉

    :oh_god:My birth date was set the same as my join date.

Viewing 21 posts - 1 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Forums Radionics Radio Promotion Partyvibe Radio Live!