Forums Web Site Your Feedback, Questions & Suggestions Problems on .org site?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #1056406
    Chrispydelic
    Participant

    Are there problem on the .org site?

    The page has looked exactly the same to me for several days.

    I have started a couple of threads also and I can’t see them on the board.

    #1275420
    General Lighting
    Moderator

    I can see the new threads you started. Try clearing out the browser cache and maybe even resetting the router. Many residential ISPs monkey around with hidden proxies etc to save bandwidth (NTL were doing this 10 years ago) and perhaps to test out Cameron’s “porn filter” and even if they are not explicitly censoring stuff there is a multitude of ways they can go wrong and delay showing updating of fast changing websites.

    #1275421
    Chrispydelic
    Participant

    Okeydokie, will do. I thought people just weren’t posting and then put a couple of threads up and it still looked exactly the same.

    #1275424
    Dr Bunsen
    Participant

    Actually there is a problem I haven’t mentioned, email notifications aren’t working. However despite by best efforts I just haven’t been able to get them working again unfortunately. I’ve tried re-importing older / different copies of the database I originally exported. Reinstalling the software from scratch, removing all plugins and only using essential ones, I’ve even tried on a completely clean software install but I still couldn’t get them to work. So I’m guessing this is having an impact although clearly existing members haven’t been very active either but yeah I’m stuck with just two options now.

    1. Hope a forthcoming software update will fix the problem, which it might.

    2. Re-export the database from party vibe radio and import it again, which means doing the whole migration over and losing the few posts on partyvibe.org since the migration…

    ho hum.

    #1275422
    Chrispydelic
    Participant

    I still can’t see any of my posts (on .org). Is it just because nobody has replied to them?

    #1275425
    Dr Bunsen
    Participant

    I recon so unfortunately.

    @Chrispydelic 555425 wrote:

    I still can’t see any of my posts (on .org). Is it just because nobody has replied to them?

    #1275423
    Chrispydelic
    Participant

    Oh, OK. That’ll be why then. It’s like a ghost town on there at the moment. We need more sexy, spangled shenanigans!

    #1275426
    Dr Bunsen
    Participant

    Hell yeah.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Forums Web Site Your Feedback, Questions & Suggestions Problems on .org site?